Szabaduljon meg a mohától
A SKIL 0701 az ideális eszköz a gyep szellőztetéséhez.
Hatékony és hatásos
A kézi gyepszellőztetők kezelése nehéz munka; ezzel szemben a SKIL 0701 gyorsan és egyszerűen eltávolítja a mohát. Míg egy masszív gyepszellőztető nehezen irányítható, a könnyű SKIL ‘Moss extractor’ nagy mozgásszabadságot biztosít. Ez nagyon praktikus, ha kültéri tárgyak és virágágyások körül kel dolgoznia.
Gyors eredmény: 50 m² 25 perc alatt
‘Moss extractor’ – a név mindent elárul, ez a szerszám hatékonyan eltávolítja a mohát a gyepről. Mindezt gyorsan: könnyen elkészül 50 m² területtel 25 perc alatt.
Tartós, rugalmas kések

A SKIL 0701 gyepszellőztető tartós, rugalmas vágókésekkel rendelkezik. Nem rozsdásodnak és nem tompulnak el. Szükség esetén könnyen cserélhetők. Standard méretűek, így könnyen beszerezhetők. Összesítve, ezek a tartós vágókések számos előnnyel rendelkeznek a fém késekkel szemben.

‘Easy Storage’

Ez a gyepszellőztető a SKIL praktikus, helytakarékos „Urban Series” szériájú kerti szerszámainak egyike. A SKIL 0701 gyepszellőztető tartozéka az „Easy Storage” sín, amivel a falra akaszthatja azt használat után, értékes tárolóhelyet takarítva meg.

#Skilhelps
Ha gyepje van, valószínűleg már tapasztalt mohásodást. A moha gyakran nő gyepeken, ami nem csak a fű növekedését gátolja, de nem is esztétikus. A SKIL elmagyarázza, hogyan szellőztetheti a gyepet és hogyan előzheti meg a moha kialakulását.