Hoppá…

Bárcsak lenne egy ‘Urban Mower’ fűnyírója. Itt megtudhatja miért vagy olvasson tovább.

Optimális irányítás

A SKIL 0711 ‘Urban Mower’ fűnyíró egyedülálló elülső forgókerékkel rendelkezik, ami optimális irányíthatóságot biztosít. Soha nem volt még ilyen könnyű különféle tárgyak körül füvet nyírni. A nehéz tárgyak emelgetése a múlté, ennek a könnyű készüléknek köszönhetően, amit könnyen áthelyezhet, amikor új sávot kezd.

Jó teljesítmény és állítható nyírási magasság
Az energiatakarékos, nagy, 9500 rpm sebességű motor kellően erős a munka hatékony elvégzéséhez. Rövid idő alatt elkészülhet a gyeppel. Válassza a megfelelő nyírási magasságot – három beállítás közül választhat– hogy mindig tökéletes legyen az eredmény
‘Easy Storage’

Ez a fűnyíró a SKIL praktikus, helytakarékos „Urban Series” szériájú kerti szerszámainak egyike. Praktikus parkoló talpa révén a SKIL 0711 ‘Urban Mower’ a használat után praktikusan tárolható egy falhoz döntve.

Tartós, rugalmas kések

A SKIL 0711 ‘Urban Mower’ fűnyíró tartós, rugalmas vágókésekkel rendelkezik. Nem rozsdásodnak és nem tompulnak el. Szükség esetén könnyen cserélhetők. Standard méretűek, így könnyen beszerezhetők. Összesítve, ezek a tartós vágókések számos előnnyel rendelkeznek a fém késekkel szemben.