Dolgozzon tovább a SKIL „Hybrid Power” segítségével

Dolgozzon tovább a SKIL „Hybrid Power” segítségével
Első pillantásra a SKIL 2461 „Hybrid Power 16 V Max” (14,4 V) normál lítium-ion technológiájú akkus fúrónak tűnik, de a látszat megtévesztő lehet. Ez a szerszám a többi normál akkus fúró minden funkciójával rendelkezik, de a SKIL innovatív „Hybrid Power” funkciójával még hosszabb ideig működtethető. Az akkumulátor-szintjelző figyelmeztet, hogy mikor kell csatlakoztatni a kábelt a szerszámhoz. Ha csatlakoztatva van a kábel, akkor az akkumulátor automatikusan töltődik, amikor nincs megnyomva a működtető kapcsoló.

„Hybrid Power” a munka folytatásához
Hogyan is működik pontosan az innovatív „Hybrid Power”? Minden másodperc az akkumulátor töltésére fordítódik, amelyben Ön nem nyomja a működtető gombot. Ha jobban átgondolja, senki sem dolgozik megszakítás nélkül. Állandóan szünetet tartunk munkavégzés közben akár azért, hogy felvegyük a következő csavart, vagy hozzáillesszük a munkadarabhoz. Megszakad a munka a munkadarab következő elemének előkészítésekor, vagy a csavarozóbitek cseréjekor is. Az ilyen szünetek akkumulátortöltésre való kihasználása azt jelenti, hogy máris hosszabb ideig dolgozhatunk.

Elfelejtette feltölteni az akkumulátort?
Képzelje el például, hogy valamikor eltette akkus fúróját, de elfelejtette teljesen feltölteni az akkumulátort. Ez azt jelenti, hogy félig kimerült akkumulátorral fogja kezdeni a barkácsolást és kiderül, hogy ez nem elegendő a munka befejezéséhez. Ismerős, ugye? Szerencsére a SKIL „Hybrid Power” segítségével most hosszabb ideig végezheti munkáját. A 6 m-es kábel nagy munkavégzési szabadságot tesz lehetővé. A géppel szállított, könnyen kezelhető tárolóorsó pedig kényelmesen tárolást biztosít.

Célszerű funkciók a kényelmesebb munkavégzés érdekében
Ez az akkus fúró 1,5 Ah kapacitású erős akkumulátorral rendelkezik. A 17+1 VariTorque tengelykapcsoló-beállításnak köszönhetően precíz csavarozás valósítható meg 17 fokozatban, illetve egy fokozat áll rendelkezésre fúráshoz. Fordulatszám-szabályozó funkciójának és elektronikus fékjének köszönhetően teljes mértékű irányítást biztosít Önnek munka közben. Más funkciók, például a megbízható lítium-ionos technológia, valamint a gyors és könnyű tartozékcserét lehetővé tevő 10 mm-es gyorstokmány további munkavégzési kényelmet biztosítanak. A LED-es szpotlámpa jó megvilágítást biztosít munka közben.