Garancia

Minden SKIL szerszámgépet gondosan ellenőriznek és alaposan tesztelnek a SKIL szigorú minőségellenőrzési vizsgálata során. Ezért a SKIL garanciát ad szerszámgépeire és mérőeszközeire egyaránt. Ez a garancia nem korlátozza a vásárló garanciális jogait, amelyek a viszonteladóval kötött értékesítési szerződésből vagy más, törvényileg meghatározott jogokból erednek.

Kiszállítás előtt valamennyi SKIL szerszámgép minőségét szigorúan ellenőrizzük és teszteljük. A SKIL ezért valamennyi elektromos szerszámára és mérőeszközére garanciát ad. Ez a garancia nem korlátozza a vásárlónak sem a forgalmazóval kötött vásárlási szerződésből eredő, sem pedig egyéb törvényes jogait.

A SKIL szerszámokra a következő feltételek mellett vállalunk garanciát:

1. A következő, 2-8 pontok értelmében a garanciaidőn belül garanciát vállalunk a szerszám bizonyíthatóan anyag- vagy gyártási hiba miatt bekövetkező meghibásodásainak térítésmentes javítására.

2. A garanciaidő hossza 24 hónap vagy 12 hónap professzionális vagy egyszerű használat esetén. A garanciaidő az első vásárlás időpontjával kezdődik az első vásárlást igazoló eredeti dokumentum alapján.

3. A garancia nem terjed ki a következőkre:

  • Normál használat vagy természetes öregedés következtében elhasználódó alkatrészek, továbbá a szerszám normál használat vagy természetes öregedés következtében bekövetkező hibái.
  • A szerszám használati utasításainak be nem tartása, helytelen használat, nem megfelelő környezeti vagy használati körülmények közötti használat, túlterhelés vagy nem megfelelő karbantartás miatt bekövetkező hibái.
  • A szerszám nem eredeti SKIL tartozékok vagy alkatrészek használata miatt bekövetkező hibái.
  • Módosított vagy kiegészítőkkel ellátott szerszámok.
  • Az elvárt minőség olyan minimális csökkenései, amelyek nem csökkentik lényeges mértékben a szerszám értékét és használhatóságát.

4. Hat hónapos garanciát vállalunk az akkumulátorok bizonyíthatóan anyag- vagy gyártási hiba miatt bekövetkező meghibásodásaira annak ellenére, hogy az akkumulátorok elhasználódó alkatrészek.

5. Az általunk a garancia hatálya alá esőnek elismert meghibásodásokat a meghibásodott szerszám ingyenes megjavításával vagy (lehetőleg hasonló modellre történő) cseréjével hárítjuk el. A kicserélt szerszámok a tulajdonunkba kerülnek.

6. A garanciális igényeket a garanciaidőn belül kell bejelenteni. A kérdéses szerszámot a tartozékok vagy speciális csomagolás nélkül be kell mutatni a forgalmazónak vagy a www.skileurope.com oldalon feltüntetett szervizközpontok valamelyikének a vásárlást igazoló eredeti dokumentummal együtt, amelyen megtalálható a vásárlás dátuma és a termék leírása. A garancia részben vagy teljesen szétszerelt szerszámokra nem érvényes. Ha a vásárló visszaküldi a szerszámot a forgalmazónak vagy a szervizközpontok valamelyikének, akkor a szállítási költséget és kockázatot neki kell viselnie.

7. Az ebben a dokumentumban ismertetett, a hiba megszüntetésére vonatkozó jogon kívüli igényekre ez a garancia nem vonatkozik.

8. Az általunk ezen garancia értelmében elvégzett munkák nem hosszabbítják meg, illetve nem indítják újra a szerszám garanciájának időtartamát.

A fenti garancia az Európában megvásárolt és használt szerszámokra vonatkozik.

Ezen garancia meghatározása Hollandia törvényei alapján történt az ENSZ áruk nemzetközi adásvételére vonatkozó egyezményének (CISG) kizárásával.

Skil B.V.
Konijnenberg 62
4825 BD Breda
Hollandia

2017. április