Hogyan készítsünk fából babatornáztatót / növénytartót

96% of 100%
A babák nagy örömmel játszanak a babatornáztatóval. A játék a fejlődésüknek is nagyon jót tesz. Ebben a lépésenkénti útmutatóban bemutatjuk, hogyan készítheti el önállóan. Amikor a gyerek kinövi a babatornáztatót, az átalakítható növénytartó állvánnyá.
 1. 1. lépés: Fúrjon egy lyukat a 22 mm-es lapos fúróval a 4 fadarab felső részébe (3 cm-re a szélétől). Csiszolja meg a lyukak széleit, eltávolítva a szálkákat.
 2. 2. lépés: Fúrjon 3 mm-es lyukakat a farúdba 10 cm-ként, amiken átfűzheti a zsinórokat. Azonosítsa a középpontot, majd fúrja ki az első két lyukat 5 cm-re jobbra és balra ettől, majd fúrjon két oldalt két további lyukat újabb 10 cm távolságban. A középponttól legtávolabb eső lyukak és a rúd vége közti távolság több mint 10 cm lesz. Csiszolja meg a lyukak szélét.
 3. 3. lépés: Fúrjon kis átlós lyukat a 4 fadarab középpontjába.
 4. 4. lépés: Csúsztassa át a farúd két végét két-két fadarab végén fúrt lyukakon.
 5. 5. lépés: Fűzze át a bőrszíjat a 4 fadarab középpontján keresztül fúrt átlós lyukakon keresztül, hogy stabilizálja az állványt. Fűzzön gyöngyöt a zsinórra a külső oldalról és csomózza meg a zsinórt.
 6. 6. lépés: A többi zsinór végére kössön kisebb játékokat és fűzze át ezeket a zsinórokat a farúdon keresztül fúrt lyukakon. Fűzzön egy gyöngyöt a zsinórra a külső oldalról és csomózza meg a zsinórt. Pillanatragasztóval ragassza meg a csomókat a biztonság fokozása érdekében.
 7. TIPP: Amikor gyermeke kinövi a babatornáztatót egyszerűen távolítsa el a játékokat, és ezek helyett akasszon fel szobanövényeket kampókon. Így eredeti növénytartót kap!

Értékelés

Noter ce guide détaillé.

Hogyan készítsünk fából babatornáztatót / növénytartót

4.8
4.8 of 5

13 összesen

 • 5
  11
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0