Innovációk

A SKIL a kényelemről, az innovációról és a minőségről szól. Ezek az elvek a fő alkotóelemei a kialakításukban, technológiájukban és könnyű használhatóságukban egyedülálló kiváló szerszámoknak.

Kompakt elektromos gyepszellőztető a moha hatékony eltávolításához

A SKIL 0701 ideális szerszám, ha a fűszellőztetés vagy a moha eltávolítása a cél. Míg a manuális gyepszellőztetővel nagyon kemény munka a gyepszellőztetés, addig a SKIL elektromos gyepszellőztető gyorsan és könnyedén eltávolítja a mohát.

Bővebben

Hatékony, környezetbarát gyomeltávolítás

A SKIL 0700 „Weedbuster” gyorsan és hatékonyan eltávolítja a makacs gyomokat, mohát és kis növényeket az ösvény, a terasz vagy a kocsifeljáró kövei közül. Nincs szükség többé a gyomok kézzel való, térd- és hátfájással járó eltávolítására, illetve a környezetre káros mérgező irtószerek használatára.

Bővebben

Dolgozzon tovább a SKIL „Hybrid Power” segítségével

Első pillantásra a SKIL 2461 „Hybrid Power 16 V Max” (14,4 V) normál lítium-ion technológiájú akkus fúrónak tűnik, de a látszat megtévesztő lehet. Ez a szerszám a többi normál akkus fúró minden funkciójával rendelkezik, de a SKIL innovatív „Hybrid Power” funkciójával még hosszabb ideig működtethető.

Bővebben

SKIL ‘Urban Mower’: Rendkívüli manőverezhetőség városi kertekhez

A SKIL ‘Urban Mower’ ideális a városi kerthez. Ez egy, az optimális manőverezhetőség érdekében egyedülálló önbeálló első kerekekkel rendelkező fűnyíró.

Bővebben

Szablyafűrész és szúrófűrész egyben

A SKIL ‘Combisaw’ egy kompakt, könnyű fűrész minden otthoni és ház körüli fűrészelési feladatra. Két népszerű barkácsszerszámot kombinál: egy szablyafűrészt és egy szúrófűrészt.

Bővebben

Tisztább munkavégzés a SKIL porszintjelzővel

A SKIL bemutatja az innovatív porszintjelzőt, ami megkönnyíti munkáját a csiszolás során. Csiszoláskor a legnagyobb probléma a por. A csiszolás során sok por keletkezik, amit a csiszoló gyakran nem távolít el hatékonyan. A SKIL innovációja segít tisztábban tartani a munkakörnyezetet!

Bővebben

Egy meglepően sokoldalú fűrész a leggyakoribb fűrészelési munkákhoz

A SKIL bemutatja a SKIL 5330 multifűrészt. Ez az innovatív multifűrész egy kompakt, több anyagban használható szerszám különféle barkácsolási munkákhoz a házban és a ház körül. Ezzel az innovációval a SKIL új szegmenst teremt meglévő termékválasztékában. Ez az első SKIL fűrész, ami egyértelműen többféle anyag vágására összpontosít: Az 5330 multifűrész bármit vág, gyorsan és egyenesen.

Bővebben

Folyamatos hőmérséklet-ellenőrzés

Amint felmerül a szerszám belső túlmelegedésének kockázata, a fő fűtőelem automatikusan kikapcsol. Ezután a ventilátor hűvös levegőt fúj a gépbe a fűtőelem lehűtéséhez. A túlmelegedés akkor fordulhat elő, ha véletlenül elzárja a szellőztetőrácsot, vagy ha kis átmérőjű szűkítő fúvókát használ.

Bővebben

Szabadalmaztatott „Equalizer” csiszolókeret

A szalagcsiszolók a legalkalmasabbak a gyors anyageltávolításra a magas szalagsebesség miatt. Mindazonáltal ez azt is jelenti, hogy fennáll a nemkívánatos karcolások és mély árkok kialakulásának kockázata a munkadarabon. A szabadalmaztatott „Equalizer” csiszolókeret megelőzi ezt. Lehetővé teszi a tökéletesen egyenletes csiszolást, még a régi festék- és lakkrétegek eltávolítása során is!

Bővebben

A csiszoló, ami minden munkához megfelel!

Itt a csiszoló, ami minden munkához megfelel – a SKIL új Fox 3-az-1-ben multicsiszolója excenter-, delta- és rezgőcsiszolót kombinál 1 praktikus, könnyű szerszámban!

Bővebben

A SKIL Lynx kerti fűrésszel könnyedén vághat akár 80 mm átmérőjű ágakat is

Az új Lynx kerti fűrész praktikus, könnyű módot biztosít a fák és bokrok formálásához. Mostantól akár 80 mm átmérőjű ágakat is vághat fizikai erőkifejtés nélkül!

Bővebben

A Screw Assist-tel könnyű!

A 2016-os (12 V) és 2017-ös (14,4 V) típusok a SKIL egyedülálló Screw Assist tartozékával is el vannak látva, ami szilárdan rögzíti a csavart a csavarozáshoz. Ideális az egykezes használathoz – sarkokban vagy a mennyezeten.

Bővebben

Az egyenes vonalú fűrészelés még sohasem volt ennyire könnyű | Vezetősín

A SKIL vezetősín a legjobb segítség pontos 90º-os és 45º-os vágásokhoz. Tökéletesen egyenes és nagyon pontos vágások készíthetők maximum 1 mm méterenkénti eltéréssel.

Bővebben

SKIL nyomásszabályozó: kisebb nyomás, jobb csiszolás

Szokott reggel friss narancslevet inni? És amikor rányomja a facsaróra a narancsot, igyekszik erősen nyomni, mert azt gondolja, hogy így gyorsabban és több levet présel ki? Pedig az ellenkezője igaz. A narancsot erősen nyomva lelassul a facsaró motorja, így nem képes megfelelően működni. Mi köze van ennek a csiszoláshoz?

Bővebben