Jogi nyilatkozat a Skil BV részéről

© Copyright 2012-2018

Minden jog fenntartva. Ez a weboldal és az azon található minden szöveg, kép, grafika, hang, animáció és videó, illetve azok elrendezése, szerzői jog vagy más tulajdonjogok védelme alá esik. A weboldal tartalma nem másolható, terjeszthető, módosítható vagy tehető elérhetővé harmadik felek számára kereskedelmi céllal, a Skil BV és/vagy licencadói előzetes hozzájárulása nélkül. Egyes Skil weboldalak tartalmazhatnak harmadik fél szerzői joga alá eső tartalmakat is.

Védjegyek
Ettől eltérő tájékoztatás hiányában a Skil weboldalain található minden védjegy a védjegyekre vonatkozó törvények védelme alatt áll. Ez különösen vonatkozik a Skil védjegyeire, típusneveire, céges logóira és emblémáira. A weboldalunkon használt jelzések és dizájnelemek a Skil BV szellemi tulajdonát képezik.

Jogi nyilatkozat
Ezt a weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal készítették el. A Skil BV azonban nem garantálja a közölt információk pontosságát. A Skil BV elutasít minden felelősséget a weboldal használatából közvetlenül vagy közvetve származó károkért, kivéve a szándékos jogsértés vagy súlyos hanyagság esetét a Skil részéről. A weboldal tartalma bármikor módosítható vagy eltávolítható értesítés nélkül.