SKIL Masters professzionális szerszámgépek

SKIL Masters: profi szerszámok profi felhasználóknak!
A SKIL Masters gépek profi szerszámok – profi felhasználók számára! Több mint 90 év tapasztalatán alapulnak a munkaeszközök tervezésében és gyártásában. A tapasztalatgyűjtés a legendás Skilsaw-val, a SKIL által feltalált körfűrésszel kezdődött, 1924-ben.

Ez alatt az idő alatt megtanultuk, mi az ami működik, és mi az, ami nem. Ezt számos független teszt és vizsgálat is bizonyítja, a SKIL rendszeresen nyer olyan díjakat, mint a Legelérhetőbb lehetőség, 'Legjobb vétel' és 'Erősen ajánlott'. Ezek a díjak bizonyítják, hogy a SKIL mindig a fejlesztésre és a gyártásra összpontosít: megbízható, kiváló minőségű termékeket készít.

Több mint 90 év öröksége
A SKIL több mint 90 éve integrálja szerszámgépeibe a legújabb technológiákat. Ez azt jelenti, hogy egyedülálló tudással rendelkezünk arról, hogy mit akarnak valójában a szerszámgép professzionális felhasználói. Egyszerű, jól működő gépeket, amelyek masszívak, könnyen és hatékonyan kezelhetők, és értéket adnak a pénzéért. Így a munkára összpontosíthat és a lehető leghamarabb elkészülhet azzal!

Bizonyítottan strapabíró
Tudjuk, hogy mindig szüksége van szerszámgépeire, és azoknak éjjel-nappal, minden körülmények között működniük kell. Ezért gyártunk ellenálló és masszív szerszámgépeket. Csak egy példa a sok közül: fémet használunk a legtöbb kulcsfontosságú alkatrészhez, például a fogaskerékházhoz. Ami még jobb, hogy ez a profi minőség elérhető áron kapható.

A SKIL Masters professzionális szerszámgépei kemény munkakörülmények között is elvégzik a nehéz munkát.

Azért, mert:

  • Masszív szerszámgépek, amelyekre nap mint nap számíthat 
  • Könnyen kezelhetőek, így időt takaríthat meg és a munka elvégzésére összpontosíthat 
  • Szerszámgépeink egyedülálló teljesítményt nyújtanak verhetetlen áron 

Élvezheti a SKIL Masters gépek mögött álló szaktudás, időtálló teljesítmény és minőség előnyeit. Minden főbb szerszámgép kategóriában talál SKIL Masters termékeket. A Termékek oldalon megtalálhatja az Ön munkájához szükséges SKIL Masters szerszámgépet!

A SKIL Europe az EPTA (European Power Tool Association) tagja