Kefe nélküli: gyorsabb, erősebb és tartósabb
Ha még a legnehezebb munkákhoz is akkus megoldást keres, a kefe nélküli szerszámok jelentik a megoldást. A kefe nélküli motorok gyorsabbak, erősebbek, és sokkal hosszabb élettartamúak, mint a hasonló méretű szénkefés motorok.
Hatékonyabb
A kefe nélküli motorok nem generálnak súrlódást, ezért hatékonyabban működnek. A kefe nélküli motorokkal rendelkező szerszámgépek jelentősen gyorsabbak és hatékonyabbak, mint egy hasonló méretű szerszám kefés motorral. A kefe nélküli motor kevésbé hajlamos a kopásra, ez egy másik hosszú távú előny.
A kefe nélküli motorok számítanak
Hogy képet adjunk arról, hogy a SKIL kefe nélküli szerszámgépei mennyivel hatékonyabbak, összehasonlítottuk a 3070 típusú, kefe nélküli akkus ütve fúrót és egy hasonló, kefés szerszámgépet (3020-as típus). A kefe nélküli 3070-es típus 51%-kal gyorsabb, 33%-kal erősebb és 10x tartósabb.
Minden szerszám. Minden feladat. Egyetlen akkumulátor.
A SKIL egyre több kefe nélküli szerszámgéppel és kerti szerszámmal egészíti ki választékát. Mindegyikük ugyanazzal az „Energy Platform” akkumulátorrendszerrel rendelkezik, amelyet az egyedi Keep Cool™ hőszabályozó technológiánk egészít ki.
Szerszámok, amikben megbízhat
Olyannyira biztosak vagyunk kefe nélküli szerszámaink kiváló minőségében, hogy azokra öt éves garanciát vállalunk. A mellékelt Keep Cool™ akkumulátorokra is három éves garancia jár.