Nagy teljesítmény. Kompakt tárolás.
A SKIL 20V kerti szerszámai most okosabbak, gyorsabbak és erősebbek, mint valaha. Soha nem volt könnyebb elvégezni a kerti munkát. Úgy tervezték meg azokat, hogy minimális helyen tárolhatók legyenek. Minden szerszámot megtalál nálunk, amire a kertben szüksége lehet.
Minden szerszám. Minden munka. Egyetlen akkumulátor.
Ismerkedjen meg a SKIL Energy platformmal. Csak egy akkumulátorra van szüksége a rugalmas Energy Platform termékvonal összes szerszámához. Ez a nagy teljesítményű akku Keep Cool™ technológiát alkalmaz a túlmelegedés megelőzésére, az üzemidő 25%-os meghosszabbítására és az akku élettartamának megduplázásához.
Helytakarékos tárolás
A SKIL kisebb kerti szerszámai „Easy Storage” kampóval rendelkeznek, így falra akaszthatók. Úgy tervezték meg azokat, hogy minimális helyen tárolhatók legyenek. Nincs több rendetlenség!
SKIL kefe nélküli fűnyíró
Ez a nagy teljesítményű SKIL 0140 fűnyíró a legújabb technológiát alkalmazza: szénkefék nélküli elektromotort, ami erősebb, mint valaha, és tízszer tovább működik. Az integrált SKIL fűvezető segít a fűnyírásban a szélek és falak mentén. A központi markolaton könnyen beállíthatja a gyepnek megfelelő nyírási magasságot.
SKIL akkus fűkaszák
A SKIL 0230 (25 cm-es szálhossz) és 0240 (30 cm-es szálhossz) fűkaszák étvágya csillapíthatatlan. A nyírófej több pozícióba állítható. Nagyon praktikus a nehezen hozzáférhető helyek eléréséhez.
SKIL akkus sövényvágó
Ha úgy gondolja, hogy a sövények és bokrok nyírása túl sokáig tart, próbálja ki a SKIL 0430 sövényvágót. A nagy teljesítményű gyémánttal élezett kések könnyedén megbirkóznak az ágakkal 20 mm vastagságig, így folyamatosan dolgozhat. Az 55 cm hosszú éllel nagy felületen vághat egyetlen mozdulattal. Így időt takaríthat meg másra.
SKIL kefe nélküli lombporszívó
Távolítsa el a száraz és nedves leveleket gyorsan a SKIL 0330 lombporszívóval. A nagy csőátmérő és az axiális ventilátor nagy légtömeget és akár 160 km/órás légsebességet kelt. Ideális nagy felületekhez. A szabályozókerékkel és szűkítő fúvókával könnyen szabályozhatja a légáramlást nehezen elérhető helyeken.