Nagy teljesítmény. Kompakt tárolás.
A SKIL 20V kerti szerszámai most okosabbak, gyorsabbak és erősebbek, mint valaha. Soha nem volt könnyebb elvégezni a kerti munkát. Úgy tervezték meg azokat, hogy minimális helyen tárolhatók legyenek. Minden szerszámot megtalál nálunk, amire a kertben szüksége lehet.
Minden szerszám. Minden munka. Egyetlen akkumulátor.
Ismerkedjen meg a SKIL Energy platformmal. Csak egy akkumulátorra van szüksége a rugalmas Energy Platform termékvonal összes szerszámához. Ez a nagy teljesítményű akku Keep Cool™ technológiát alkalmaz a túlmelegedés megelőzésére, az üzemidő 25%-os meghosszabbítására és az akku élettartamának megduplázásához.
Helytakarékos tárolás
A SKIL kisebb kerti szerszámai „Easy Storage” kampóval rendelkeznek, így falra akaszthatók. Úgy tervezték meg azokat, hogy minimális helyen tárolhatók legyenek. Nincs több rendetlenség!
SKIL kefe nélküli, akkus fűnyírók
A nagy teljesítményű SKIL 0130 és 0140 fűnyírók kefe nélküli elektromos motorral működnek, így gyorsabbak, erősebbek és tartósabbak, mint valaha. Az integrált SKIL fűvezető segít a fűnyírásban a szélek és falak mentén, míg az ergonomikus részletek csökkentik a karok és a hát terhelését.
SKIL akkus strimmerek
A SKIL 0230 (25 cm) és 0250 (33 cm) strimmerek étvágya csillapíthatatlan. Olyan vonzó innovációkkal rendelkeznek, mint a Twist Load, amivel másodpercek alatt adagolhatja a zsinórt az orsó szétszedése nélkül, és elég erősek a nagy területek lenyírásához.
SKIL akkus sövényvágók
A SKIL minden eddiginél könnyebbé teszi a sövények és bokrok metszését. A SKIL sövényvágók gyémánttal vágott, lyukasztott acéllapkái akár 20 mm vastag ágakkal is megbirkóznak. Az 50 cm-es (0429-es típus) és 55 cm-es (0430-as típus) pengékkel nagy felületeket metszhet meg egyetlen menetben. Így időt takaríthat meg másra.
SKIL kefe nélküli lombporszívó
Távolítsa el a száraz és nedves leveleket gyorsan a SKIL 0330 lombporszívóval. A nagy csőátmérő és az axiális ventilátor nagy légtömeget és akár 160 km/órás légsebességet kelt. Ideális nagy felületekhez. A szabályozókerékkel és szűkítő fúvókával könnyen szabályozhatja a légáramlást nehezen elérhető helyeken.
Kategóriájának legkompaktabb akkus láncfűrésze
Használja ki a 0534 modell kefe nélküli energiáját; az 5,0 Ah teljesítményű akkumulátor akár 70 vágásra is elég. A kompakt forma hatékonnyá teszi a használatot. A lánc gyorsan cserélhető, további szerszámok használata nélkül.