Fedezze fel...
A SKIL kiváló lézeres és mérőeszköz termékválasztékát számos innovatív és intelligens funkcióval. Alább további részleteket olvashat, vagy ugorjon egyből az összes szerszámhoz.
Jó, jobb, zöld
Jó, jobb, zöld
Az emberi szem fokozottan érzékeny a fényre. Egyes színek könnyebben láthatók, mint mások. Amint azt már sejtheti, a zöld ezen színek egyike. A piroshoz képest, a zöld szín sokkal inkább látható az emberi szem számára. Ezért az akár 30 méterre is vetíthető zöld lézeres vonalakkal fokozott láthatóságot biztosítunk.
Praktikus lítium-ion akku, többféle töltési lehetőséggel
Praktikus lítium-ion akku, többféle töltési lehetőséggel
Minden keresztvonalas lézer integrált lítium-ionos akkumulátorral rendelkezik, ami könnyen tölthető a beépített mikro USB töltőcsatlakozón keresztül. Kényelme érdekében az akkumulátor töltésjelző egyértelműen mutatja a fennmaradó töltést. És ez még nem minden.
Innovatív lézeres távolságmérők
Innovatív lézeres távolságmérők
A SKIL lézeres távolságmérők mérési határa akár 30 méter és ideálisak a pontos és gyors távolság- és területméréshez. Minden szerszám több mérési móddal rendelkezik. A távolságmérés vetítési céltárgy nélkül vagy egyenetlen és hajlított felületeken is lehetséges a SKIL 1929 típussal, amely beépített mérőkerékkel rendelkezik.
Segítség a kisebb beigazítási munkákhoz
Segítség a kisebb beigazítási munkákhoz
A SKIL 1900 digitális szintezőlézer kicsi, de nagyon fontos szerszám a barkácsolás során, például képek felakasztásához, könyvespolcok felszereléséhez, csemperakáshoz. A szerszám bármilyen szögben képes lézervonalat kivetíteni, és igen pontos digitális szintező. A SKIL 1900 egy sor helyzetben használható a mellékelt tartozékoknak köszönhetően.