Bármilyen szerszám. Bármilyen feladat. Egy akkumulátor.

Iparágvezető akkumulátor-rendszerünk, a PWRCORE tele van intelligens innovációkkal, hogy minden munkához optimális teljesítményt nyújtson. A tökéletes rugalmasság érdekében csúcsminőségű akkumulátoraink és nagysebességű töltőink minden termékcsaládja 100%-ban kompatibilis az összes megfelelő SKIL elektromos szerszámgéppel és kerti szerszámmal.

Fedezze fel a PWRCORE termékeket

ActivCell™: Intelligens energiagazdálkodás

Minden csúcsminőségű SKIL akkumulátor szabadalmazott ActivCell™ technológiával rendelkezik. Az intelligens energiagazdálkodási rendszer folyamatosan figyeli az akkumulátor feszültségét, hőmérsékletét és áramát, optimális védelmet biztosítva és maximalizálva a teljesítményt.

KeepCool™: Szabadalmazott hűtési technológia

A legmodernebb KeepCool™ technológiánk akár 25%-kal meghosszabbítja az üzemidőt és megduplázza az akkumulátor élettartamát. Az egyes akkumulátorcellákat innovatív hőelnyelő technológiánkkal csomagoljuk, hogy azok hosszabb ideig optimális hőmérsékleten üzemeljenek, megakadályozva a túlmelegedést és javítva a teljesítményt.

Szabadalmaztatott töltéskijelző: Intelligens funkciók

A SKIL szerszámokat 100 évnyi szakértelemre alapozva fejlesztjük, és mindegyik innovatív funkciókkal rendelkezik a jó munkavégzés érdekében. Az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzője kiválóan mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, így előre jelzi, ha ideje gyorsan feltölteni azt.

Fejlett eszközök, amelyekben megbízhat

Annyira bízunk nagy teljesítményű termékeinkben, hogy minden egyes iparágvezető SKIL elektromos szerszámot és csúcsminőségű KeepCool™ akkumulátort alapfelszereltségként 3 év garanciával szállítunk. A kefe nélküli szerszámokra 5 év garanciát adunk.