A SKIL bemutatja...
A SKIL bemutatja...
Számos innovatív vezetékes és vezeték nélküli szerszámot adtunk fúróink, fűrészeink, csiszolóink és egyéb szerszámgépeink választékához.
Több mint szerszám
Több mint szerszám

A SKIL új termékkínálatával és áttervezett logójával új szintre emeli a barkácsolást. Az új piros termékvonallal igyekszünk élvezetessé tenni munkáját, hogy hamar végezhessen mindennapos barkácsmunkáival. A SKIL a munkájában is a rendelkezésére áll számos barkácsolási tippjeivel és trükkjeivel.

#SKILhelps

Bármilyen szerszám. Bármilyen feladat. Egy akkumulátor.

A 20 V Max Energy Platform – THE rugalmas akkumulátor rendszer – áll az új kollekció középpontjában. Az akkumulátorcsomagokat nagy teljesítményre tervezték úgy, hogy minden Energy Platform szerszámhoz illjenek, akár volt hozzájuk akkumulátor, akár nem. Ezáltal több szerszámmal bővítheti készletét, miközben a már meglévő akkumulátorát és töltőjét használja.

Keep Cool™: az eddigi legjobb innovációnk
Keep Cool™: az eddigi legjobb innovációnk
Az új Energy Platform vezeték nélküli szerszámaink a Keep Cool™ akkumulátortechnológiát használják, amely akár 25%-kal növeli az üzemidőt és megkétszerezi az akkumulátor élettartamát. A szabadalmaztatott hőelnyelő technológia megakadályozza, hogy az akkumulátorok túlmelegedjenek, így javítva az akkumulátor teljesítményét.
ActivCell™: intelligens energiagazdálkodás
ActivCell™: intelligens energiagazdálkodás
Minden akkumulátort ActivCell™ technológiával láttunk el, így nyújtva egyenletes teljesítményt. Szabadalmaztatott technológiánk optimalizálja az energiafelhasználást, megelőzi a túlmelegedést és maximalizálja az akkumulátor teljesítményét.
Újdonságok
Újdonságok

A SKIL a kényelemről, az innovációról és a minőségről szól. Ezek a kiváló szerszámok kulcsfontosságú tulajdonságai, amelyek magasra teszik a lécet dizájn, technológia és egyszerű használat terén. Új termékkínálatunkat számos szabadalmaztatott innovációval láttuk el, mint például szűrő nélküli, X-Flow porgyűjtős csiszolókkal és 180°-os LED-es munkalámpával rendelkező fűrészekkel. Több mint szerszám. A SKIL-el egyszerű .

A megbízható szerszámokért
A megbízható szerszámokért

Minden SKIL szerszám és Keep Cool™ akkumulátor standard, 3 éves garanciával rendelkezik. A kefe nélküli szerszámgépekre 5 év garancia jár.

Regisztráció nem szükséges.
Az Ön személyes adatai nem kerülnek megosztásra.
Nincs probléma.