SKIL Szablya- és szúrófűrész kombináció 4600

Szablyafűrész és szúrófűrész egyben
A SKIL ‘Combisaw’ egy kompakt, könnyű fűrész minden otthoni és ház körüli fűrészelési feladatra. Két népszerű barkácsszerszámot kombinál: egy szablyafűrészt és egy szúrófűrészt. A fogantyú egy kattintással finoman elcsúsztatható szablyafűrész állásból szúrófűrész állásba. Az egyedi fűrészlaptartó befogadja a standard szablyafűrész- és szúrófűrészlapokat, amelyek széles körben hozzáférhetőek. További hasznos funkció a rögzítőgomb és a kétujjas kapcsoló, amelyek tovább növelik a munkavégzés kényelmét. A három méteres hálózati kábel teljes mozgási szabadságot biztosít. Mostantól a SKIL ‘Combisaw’ révén egyetlen szerszámmal végezheti el a munkát – akár durva vágásról, akár finom csigavonalról van szó!

Rendkívüli sokoldalúság
A két népszerű barkács fűrész kombinációja teljeskörű megoldást jelent az otthoni és ház körüli összes fűrészelési munkára. Akár ágak, csövek, gerendák vagy laminált padló vágásáról van szó, a SKIL ‘Combisaw’ a megfelelő szerszám.

Nagy teljesítmény
Erős, 400 W-os motorjával és 18 mm-es lökethosszával a ‘Combisaw’ ideális gyors fűrészeléshez. A ‘Combisaw’ fában 80 mm-es lökethosszal rendelkezik, ennek köszönhetően megbirkózik a leggyakoribb barkácsolási fűrészelési feladatokkal.

Célszerű funkciók a kényelmesebb munkavégzés érdekében A ‘Combisaw‘ kis súlya, kompakt mérete és könnyű egykezes működtetése révén különösen kényelmesen kezelhető, nagy fokú szabadságot és támogatást nyújt munkavégzés közben. A rögzítőgomb és a kétujjas kapcsoló kényelmes működtetést biztosít, a beépített porfúvó pedig tisztán tartja a vágási vonalat a jó láthatóság érdekében. Az azonnali kezdés érdekében a SKIL 4600 ‘Combisaw’ szállítása háromféle, fához, csigavonalhoz és nyeséshez való fűrészlappal együtt történik.