A megbízható szerszámokért
A SKIL-nél nem engedünk a minőségből. Ezért mindig szabványos garanciát adunk minden termékünkre, a szerszámgépekre és mérőeszközökre egyaránt.
Kézzel fogható garancia

Ha SKIL szerszáma nem működik megfelelően, azt könnyen megjavíttathatja vagy kicserélheti. Kézzel fogható garanciánk ezt jelenti:

  • Nem kell regisztrálnia
  • Nem kell személyes adatait megosztania
  • Nincs akadékoskodás
5 év garancia a kefe nélküli szerszámokra

Kefe nélküli szerszámaink erősebbek és hatékonyabbak, mint a kefés motorral rendelkező hasonló szerszámok. Lassabban is kopnak, mivel a motorban nem keletkezik súrlódás. Olyannyira biztosak vagyunk kefe nélküli szerszámaink kiváló minőségében, hogy azokra standard 5 éves garanciát vállalunk (1 év professzionális jellegű használat esetén).

3 év garancia SKIL szerszámokra
Standard 3 éves garanciát kap (1 év professzionális jellegű használat esetén). Ez azt jelenti, hogy gyártási és anyaghiba esetén a szavatossági idő alatt ingyenesen megjavítjuk vagy kicseréljük szerszámát.
Akkumulátorgarancia
Akkumulátorainkra standard 6 hónapos garanciát adunk. Ez az ActivCell™ akkumulátorok esetén 2 évre, a Keep Cool™ akkumulátorok esetében pedig 3 teljes évre nő. Professzionális jellegű használat esetén minden elemre 6 hónap garancia vonatkozik.