Multifunkciós szerszám

 1. Milyen tartozékot kell használni a különféle munkákhoz?

  Számos tartozék kapható többfunkciós szerszámokhoz, a leggyakoribbakat mutatjuk be.
 2. 1) Univerzális szegmensfűrészlap:

  Ez a fűrészlap fa, műanyag és színesfémek vágására használható. Az elválasztó vágások és bemaró vágások ötvözése révén a többfunkciós szerszámok ideálisan használhatók élekhez közel, sarkokban és nehezen hozzáférhető helyeken. Csak néhány példa: sérült csempék óvatos eltávolítása, padlólapok igazítása, csövek méretre vágása – a lehetőségek végtelenek.
 3. 2) Fűrészlap merülőfűrészhez:

  Ez a fűrészlap különféle méretekben kapható, és az univerzális fűrészlaphoz hasonlóan szintén elválasztásra és bemarásra használható fán, műanyagon és színesfémeken. A formája azonban eltérő, ami ideálissá teszi ezt a fűrészlapot mélyebb bemarásokhoz. Néhány feladat, amire ez a fűrészlap használható: ajtó sarokpántok és szellőzőrácsok felszerelése, gipszkarton vágása, bemarások készítése elektromos kábelcsatornák rögzítéséhez és csövek vágása. E fűrészlap használatára szintén végtelen számú lehetőség van.
 4. 3) Alaplemez csiszoláshoz:

  Ez a csiszolótartozék ideális felületek csiszolására élek közelében, sarkokban és más nehezen hozzáférhető helyeken. A kiválasztott csiszolópapírtól függően a felhasználható például festék, fa, gipsz és lakk csiszolásához.
 5. 4) Továbbiak:

  Számos más tartozék kapható a piacon. Például a Bosch tartozékválasztéka számos tartozékot tartalmaz, amely a Bosch Multi Tool-lal és a SKIL Multi-Tasker-rel egyaránt használható. Példák a tartozékok használatára: padlószőnyeg, csemperagasztó, betonmaradványok eltávolítása, lágyvas szögek, kapcsok és kisebb profilok vágása.