Élvezze a kertészkedést

A SKIL „Urban Series” kerti szerszámok használatával a kertészkedés mindig élvezet, és használat után alig foglalnak helyet.

„Urban Series”
A hely a városokban egyre szűkösebb, és a helyzet egyre csak rosszabb lesz. A kertek egyre kisebbé vállnak, így egyre több a balkon és a tetőkert. Ez azt jelenti, hogy kevesebb a tárolóhely. A megfizethető „Urban Series” kerti szerszámokat speciálisan ezekhez a körülményekhez tervezték.
Helytakarékos kialakítás
Ezek a praktikus szerszámok nem csak kényelmesen használhatók, hanem a SKIL egyedülálló „Easy Storage” megoldásával is rendelkeznek. A szerszámok tárolása gyerekjáték. Gondosan úgy tervezték azokat, hogy minimális helyet foglaljanak. Így a garázs, fészer vagy szekrény könnyedén tisztán és rendezetten tartható.
Könnyű tárolás
A kis kerti szerszámok „Easy Storage” kampóval vannak ellátva, így falra akaszthatók. A kampók összekapcsolhatók, így a szerszámok egymás mellé helyezhetők. A nagy szerszámok saját speciális kialakítással rendelkeznek. A fűnyírók például stabilizáló elemmel rendelkeznek, ami lehetővé teszi azok függőleges tárolását a falhoz támasztva.
Könnyű használni, könnyű tárolni

Összességében a SKIL 'Urban Series' kerti szerszámai nagyon jól jönnek a kert ápolása során. Magasnyomású mosó, fűnyíró, lombporszívó és sövényvágó – a SKIL elektromos kerti szerszámai közt mindent megtalál, amire szüksége lehet.