Fürdőszoba tartozékok felszerelése

70% of 100%

A WC vagy fürdőszoba nem teljes olyan tartozékok nélkül, mint a törülközőtartó, pohártartó, törülközőfogas, hajszárítótartó, szappantartó és egy polc a kozmetikumoknak. Ebben a cikkben azt mondjuk el, hogyan szerelheti fel könnyen ezeket a tárgyakat.

Mire kell figyelni:

Mielőtt lyukakat fúrna a falba, először ellenőrizze, hogy a fúrás helyén nem haladnak-e víz-, gáz-, vagy elektromos vezetékek. Speciális elektronikus érzékelők kaphatók, amelyek segítenek megtalálni a falban a csövek és kábelek helyét.

Ne felejtsen el kesztyűt és védőszemüveget viselni a régi tartozékok eltávolítása során.

 1. Először mérje ki minden tárgy helyét

  Igyekezzen lehetőség szerint minden tárgyat egy vonalba helyezni, mivel ez rendezettebb hatást kelt. Használja a csempék közötti vonalakat útmutatóként. Először ellenőrizze, hogy tud-e lyukakat fúrni a csempék közötti résekbe. Ez megkönnyíti a lyukak fúrását, és nem károsítja a csempéket, ráadásul biztos lehet benne, hogy a tárgyakat egyenes vonal mentén szereli fel.

 2. Csempe fúrása

  Ha nem tudja elkerülni egy csempe fúrását, a lyuk helyzetét két keresztben felragasztott papír ragasztószalagon jelölje be. Sötét csempén ez megkönnyíti a bejelölést, és megelőzi a fúrószár megcsúszását.

 3. Fúrás előtt ellenőrizzen mindent még egyszer

  Például: ha polcot szerel fel, tartsa azt a falhoz a kívánt helyen. Tegyen szintezőt a polcra, állítsa a polcot vízszintes helyzetbe, majd jelölje be a helyet a polc alatt. Ezután ellenőrizze, hogy a második lyuk vízszintes vonalra esik-e az elsővel.

 4. A csempét lassan fúrja

  Lassú sebességgel fúrjon ütvefúró funkció nélkül. Miután átfúrta a csempét, újra bekapcsolhatja az ütvefúró funkciót. Ellenőrizze, hogy a lyuk elég mély-e ahhoz, hogy a tipli teljesen a falba mélyedjen a csempe mögött. Ez megelőzi a csempe megrepedését a csavar meghúzásakor.

Értékelés

Noter ce guide détaillé.

Fürdőszoba tartozékok felszerelése

3.5
3.5 of 5

112 összesen

 • 5
  48
 • 4
  20
 • 3
  10
 • 2
  7
 • 1
  27