Kép felfüggesztése

78% of 100%

Először döntse el, hogy hova kívánja akasztani a képet. Számos tényezőt figyelembe kell venni, például a méretet, a szoba magasságát, a rálátást és a megvilágítást.

 1. A méret kiválasztása

  A képet úgy akassza fel, hogy a közepe szemmagasságban legyen. Ez átlagosan 1,65 m. Kis szobában egy nagy kép a szobát nagyobbnak láttatja. Ha több kisebb képet egymás fölé akaszt, az magasságérzetet kelt.

 2. Először mérje ki minden kép helyét

  Igyekezzen lehetőség szerint a képeket egy vonalba akasztani, mivel ez rendezettebb hatást kelt. Amikor megtalálta a megfelelő helyet, tartsa a képet a falhoz a kívánt helyen, és válassza ki a pontos helyet. A kisebb képek felakaszthatók egyetlen csavarral, de a nagyobb képekhez érdemes két csavart használni. Jelölje be az első lyuk helyét, és szintezővel találja meg a második lyuk helyét. Ellenőrizze újra, hogy a második lyuk vízszintes vonalra esik-e az elsővel.

 3. TIPP!

  Vegye figyelembe a fal vonalait, amelyre a képet akasztja. Széles képet érdemes széles falszakaszra akasztani, magas képet magasabb falra. A nagyobb képeket jobb nagyobb falterületre akasztani, a kisebbeket pedig kisebb területre. Tartsa szem előtt a környezetet, amikor képet vásárol.
 4. Milyen típusú tiplit kell használni?

  Tégla vagy beton fal esetén használjon univerzális 6 mm-es tipliket, azonos átmérőjű fúrószárral. Tégla- vagy betonfalban használjon a falazathoz való fúrószárat.

 5. Megvilágítás (opcionális)

  A megfelelő megvilágítással hangsúlyozhat egy festményt, vagy árnyaltan megvilágíthatja azt. Ehhez szüksége lesz egy közeli fali konnektorra, vagy használhat állítható mennyezeti spotlámpát.

 6. Sínrendszer

  Egy sínes rögzítőrendszer felszerelése nagyon könnyű. Ezek a rendszerek ideálisak festmények és más dekorációk felakasztásához. Rögzítse a sínt a fal felső részéhez csavarok és rögzítőkapcsok segítségével. Ezután a festményeket és más dísztárgyakat a kívánt magasságba akaszthatja, és bármikor könnyen módosíthatja azok helyét.

 7. Sínrendszer felszerelése

  Rögzítse a rögzítőkapcsokat a falhoz 40 cm-es közönként tiplikkel és csavarokkal. Ezután kattintsa a kapcsokon a helyére a profilt. A drótok, amin a képek lógnak a sínben csúsztathatók, a sínt pedig véglezáró elemek zárják le. Beállíthatja a horgok magasságát, amiről a festmények lógnak.

Értékelés

Noter ce guide détaillé.

Kép felfüggesztése

3.9
3.9 of 5

1143 összesen

 • 5
  574
 • 4
  243
 • 3
  98
 • 2
  78
 • 1
  150